Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мобілізованих військових Київщини до служби у зоні АТО готуватимуть “афганці”

Ветерани Афганістану Київщини готові навчати мобілізованих військових. Про це вони повідомили під час засідання правління Київської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, яке відбулося у четвер у Київській ОДА. Про це повідомляється на офіційній сторінці голови Київської ОДА Володимира Шандри в мережі Facebook.

Учасники засідання виразили готовність допомагати військовим частинам в навчанні мобілізованих як інструктори та наставники, допомагати в роботі військових комісаріатів та сприяти у вирішенні нагальних питань сімей мобілізованих, поранених бійців, сімей воїнів, які загинули під час АТО.

Прийнято рішення розробити конкретний план дій організацій УСВА, місцевої влади та військових комісаріатів щодо організації роботи в умовах проведення АТО.

Голова Київської ОДА Володимир Шандра розповів про постійну допомогу військовим частинам Збройних Сил України, які дислокуються в області, та батальйонам Національної гвардії. Загалом, за словами Володимира Шандри, нашим військовим в зону АТО передано обладнання, продуктів, засобів захисту на суму понад 15 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ