Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Виконком погодив надання фінансової підтримки україномовному книговиданню

З метою підтримки україномовних книжкових видань львівських видавництв, сьогодні, 25 липня, виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення про фінансову підтримку україномовного книговидання. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Фінансова підтримка ЛМР полягає у наданні грошової винагороди переможцям конкурсу, який організовує управління культури департаменту гуманітарної політики, на кращі україномовні книжкові видання за попередній рік. Кошти, заплановані як фінансова підтримка україномовних книжкових видань у міському бюджеті м. Львова на відповідний рік, розподіляються рівномірно між всіма номінаціями конкурсу.Розмір фінансової підтримки визначається у межах коштів, запланованих у міському бюджеті м. Львова на відповідний рік за кодом тимчасової функціональної класифікації видатків та кредитувань 120300 «Підтримка україномовного книговидання».

Конкурс підтримуватиме видання наукової, художньої, науково-популярної, довідкової, дитячої та перекладної літератури. Натомість не підтримуватиме такі види книжкових видань якнезавершені багатотомовні та серійні видання, продовжувані та періодичні видання (наприклад наукові вісники та збірники, записки наукових товариств тощо), рекламно-інформаційну літературу туристичного спрямування, збірники конференцій, більше, ніж одну книжку одного видавця, подану на одну номінацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ