Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться музично-спортивний фестиваль «Львівський міст»

У другій половині літа, незадовго до старту нового навчального року, а саме 1-3 серпня у Львові в палаці спорту «Україна» (вул. Мельника, 18) відбудеться музично-спортивний фестиваль «Львівський міст». Повідомили у прес-служба Львівської міської ради.

Фестиваль складатиметься з музичної та спортивної частини. На спортивній частині фестивалю будуть представлені різноманітні види бойових мистецтв: бойовий гопак, кунг-фу, капоейро тощо, а також популярні вуличні види спорту: паркур, вело-тріал, стріт-воркаут та інші. Музична частина фестивалю буде представлена провідними українськими гуртами та молодими перспективними виконавцями західного регіону.

Під час проведення заходу спортивні школи, секції та гуртки матимуть змогу наглядно заохотити молодь до занять своїми видами спорту, демонструвати ефектні показові виступи майстрів на спеціально обладнаному майданчику як всередині палацу спорту, так і зовні. Виступи спортсменів та музичних колективів будуть перемежовуватись між собою, аби максимально звернути увагу відвідувачів свята.

«У важкий та надзвичайно відповідальний для країни час, коли всі наші сили та сподівання спрямовані на побудову нової України, її недоторканість та безпеку, надзвичайно важливою залишається необхідність розвитку та посилення фізичного і духовного розвитку дітей та юнацтва, популяризації всебічно розвиваючих напрямків спортивного виховання, високих моральних якостей, патріотизму, поваги до культури рідного народу та популяризацію сучасного українського музичного мистецтва.

Усі ці впливові на виховання молодого покоління українців важелі організатори будуть намагатися задіяти у музично-спортивному фестивалі «Львівський міст», - розповіла Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спортуЛьвівськоїміської ради.

Також слід зазначити, що організаторами фестивалю заплановано он-лайн трансляцію в мережі Інтернет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ