Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів намагаються залякати, - заява

Злочинці, що тероризують Схід, намагаються посіяти жах війни по всій Україні. Про це йдеться у заяві ЛОО УДАР.

"Сьогодні вночі, 26 липня, у Львові був обстріляний будинок мера міста Андрія Садового з протитанкового гранатомета.

У зв’язку з цим Львівська обласна організації УДАРу заявляє:

Спроба замаху на міського голову Львова, міста, яке знаходиться за тисячу кілометрів від епіцентру бойових дій може означати лише одне: злочинці, що тероризують Схід, намагаються посіяти жах війни по всій Україні.

Вони добре ознайомлені з технологією тотального терору та залякування – про це свідчить вся історія війни новітнього керівництва сусідньої держави з власним народом. Через підриви будинків, викрадення та вбивства власних громадян, тотальні зачистки цілих сіл та міст – такими нелюдськими способами диктатор Путін утримує владу в себе в країні.

На жаль, останніх півроку нелюди з колорадськими стрічками та російськими триколорами намагаються втягнути мирний український народ в так званий «русскій мір» - залякуваннями, вбивствами та терором.

Сьогоднішня подія засвідчила – війна точиться по всій Україні, і ніхто не зможе залишитись осторонь. Цим нападом ворог хоче залякати львів’ян. Наше місто, наш край з самого початку російсько-української війни зайняло активну патріотичну позицію. Тож не дивно, що об’єктом залякування було обрано будинок міського голови Львова.

Ми висловлюємо свою підтримку родині Андрія Садового, закликаємо правоохоронців якнайретельніше розслідувати цей злочин, що беззсумнівно, має кваліфікуватись як терористичний акт.

Цей випадок є тестом для усіх нас – для правоохоронців, для влади, і перш за все – для громади міста. Сьогодні як ніколи нам потрібна єдність. Ворогу не вдасться залякати львів’ян!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ