Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Говерла" - "Карпати" - 2:2

Львівські "Карпати"стартували в новому сезоні УПЛ з бойової нічиєї у виїзному матчі проти "Говерли".

Сайт "Футбол 24" описує цей матч так:

"В Ужгороді суперники так і не зуміли виявити сильнішого.

Активніше розпочали гру львів’яни, але отримали гол у свої ворота. Максим Шацьких чудовим ударом зі штрафного перекинув стінку й відправив м’яч у сітку воріт Ільющенкова. До перерви Максим мав ще дві нагоди збільшити свій гольовий доробок, але вдруге переграти Олександра не зміг.

Все найцікавіше команди приберегли на другу половину гри. Усередині другого тайму Худоб’як дістав м’яч, який вилітав за лицеву лінію, й переправив у центр штрафного. Найшвидшим виявився дебютант Пучковський, який і відновив паритет в рахунку. А через тринадцять хвилин Ксьонз і Балажіц вивели "левів" уперед. Павло подав кутовий а Ґреґор, вигравши силову боротьбу в Де Ліми, відправив м’яч у сітку.

Однак довго насолодитися перевагою "зелено-білі" не встигли. Це Фещук підхопив м’яч у карному майданчику, скинув на Тудосе, а новачок "Говерли" красивим ударом відправив сферу в дальній верхній кут.

У самісінькій кінцівці поєдинку господарі мали шанс вирвати перемогу. Фещук вискакував на побачення з Ільющенковим, але його відверто збив Даушвілі. За "фол останньої надії" рефері нагородив грузина червоною карткою, з якою той і не сперечався.  Виконувати покарання взявся сам потерпілий. Але влучити у ближню "дев’ять" Фещук не зміг.

У підсумку західноукраїнське дербі закінчується бойовою нічиєю. Це перша нічия у новому сезоні української Прем’єр-ліги".

"Говерла": Надь, Алан, Хомин, Акакпо, Тудосе, Герасимюк (Райчевіч, 53), Фещук, Трухін, Шацьких, Люлька, Степанюк (Панфілов, 90+2)

"Карпати": Ільющенков, Балажіц, Гітченко, Ксьонз, Худоб'як, Голодюк, Мартинюк (Даушвілі, 77), Пучковський (Марусич, 81), Лобай, Чачуа (Кожанов, 60), Мірошніченко

"Говерла" – "Карпати" - 2:2

Гол: Шацьких, 15, Тудосе, 78 - Пучковський, 61, Балажіц, 74

Вилучення: Даушвілі, 88


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ