Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Зачищаємо від кацапських диверсантів передмістя Донецька, - Ярош

Стоїмо на позиціях. Зачищаємо від кацапських диверсантів передмістя Донецька. Шарпаємо терористів. Вони обстрілюють нас. Найголовніше - наші бійці стають досвідченими Воїнами. Вони вже знають що і як робити для того, щоб перемогти у бою. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав лідер "Правого Сектору" Дмитро Ярош.

"Наші, найкращі розвідники в світі, корегують вогонь артилерії і ворог несе страшні втрати. В ефірі у терористів - паніка.

Наші комбати, сотенні, чотові, командири РДГ - це той "хребет" частин і підрозділів не тільки Добровольчого українського корпусу, але й всіх Збройних сил.

Є вже стала тенденція: на тих ділянках фронту, де з'являються бійці ПС, відразу на краще змінюється психологічна атмосфера. Солдати і офіцери ЗСУ отримують віру у Перемогу.

Бачу, як на передовій викрісталізовуються справжні командири у військових частинах. Комбриги, комбати, ротні, взводні - українські офіцери - вони вже зараз змінили Армію. І не зважаючи на те, що хтось зраджує, хтось здається у полон, хтось паразитує на поті й крові українських солдат, наше Військо стає все боєздатнішим. Ми кожного дня наближаємося до Перемоги.

Головне - в тилу не скиглити і не закатувати істерик. Воно дуже заважає на фронті...

5-ий Окремий батальйон під командуванням д. Чорного і д.Хорвата; Загін спеціального призначення д. Татарина; Спеціальні розвідувально-диверсійні групи Мюллера, Шершня, Барса; окремі підрозділи, що діють в Амросіївському районі і на Луганщині; запасні батальйони, які надсилають своїх бійців на передову; нові підрозділи, що формуються - це й є Добровольчий український корпус "Правий сектор". Це тисячі українських патріотів, котрі боронять свою Державу, свій народ, свої сім'ї від московської навали. Це та реальність, яка ніколи не дозволить ворогу панувати на українській землі...

І не зважаючи на те, що у нас черга добровольців, але величезний брак зброї - ми знаємо, що все буде добре, ми віримо у Перемогу.

Слава Україні!", - написав Дмитро Ярош.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ