Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

"Чому Росія до останнього гнилого зуба чіплятиметься за Україну?"

Ну що, всі вже зрозуміли, "навіщо Росії Україна" - і чому вона чіплятиметься за нас, з Путіним чи без Путіна, до останнього гнилого зуба, аж поки не розвалиться?

Пише на Фейсбук Оксана Забужко:

"Без Києва у них немає - ДАТИ ХРЕЩЕННЯ. А без дати хрещення країна не має європейської історії. А це реально удар під дих, таке усвідомити. "Ні, ні, ні!" - кричить і біснується колективна свідомість, захищаючись від розверзтої прірви під ногами: від ПУСТОТИ...

Ми - та "материнська плата", без якої, варто було її на 23 роки навіть не усунути, а тільки трошки ВІДСУНУТИ набік, - весь імперський міф "тысячелетней истории" з тріском летить шкереберть, залишаючи по собі те, що й бачимо в Лугандонії - "нехристів" (с).

І невипадково кремлівський "департамент з ідеології" - тоталітарна секта РПЦ МП - весь час товкмачить про "русское православие" - і практично не вживає слова "християнство" (!!!). Це не що, як спроба створити "свою окрему релігію" ("лівої руки") - те, над чим свого часу працював Гітлер, але не встиг довершити (=знамените "Gottglaubig" НСДАП). "Православні кадировці" цьому "новому канону" не суперечать - а от християнських священиків за ним переслідують на окупованих територіях люто й нещадно, як у Давньому Римі.

Все чесно, все як на долоні: в Києві - 1026-ліття хрещення Руси-України, в Москві - Ураза-байрам (як навмисно для наочности збіглося!). Поставте поруч дві картинки, і жодних питань більше не виникатиме: рано чи пізно, хай і на 330-й рік після "переносу" Київської метрополії до Москви, правда виходить на яв. Брехнею світ пройдеш, а назад не вернешся.

Лжецерква ж, де "глава церкви - Кирилл" (!!! - НЕ Христос, як має бути в кожній християнській церкві!), хай іде - на нетря-на болота, де люди не ходять, де кури не піють...(((((((

А всіх християн і мусульман, як і всіх "світських" громадян України, вітаю з святом. Слава Ісусу Христу! Аллах Акбар! Молімось за перемогу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ