Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обіцяють облаштувати стоянки таксі

Міський голова Львова Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з питань облаштування стоянок таксі у м. Львові. Від сьогодні, 28 липня, вона здійснюватиме об’їзд запропонованих ділянок, повідомила прес-служба ЛМР.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР вже провело кілька нарад із водіями таксі щодо розміщення цих стоянок. Як повідомив провідний спеціаліст, інженер відділу транспорту ЛМР Олег Партика, у перевізників є напрацьовані майданчики, тому важливо – дати їм можливість висловити свої пропозиції.

«Поки перелік місць надали 6 ліцензованих перевізників. Очікуємо на пропозиції решти», - зазначив Олег Партика.

Як він також повідомив, після об’їзду ділянок остаточний перелік стоянок мають погодити з ДАІ, потім – винести на засідання виконавчого комітету ЛМР.

У склад робочої групи входять працівники управління транспорту та зв’язку ЛМР, районних адміністрацій міста, депутатського корпусу й ДАІ.

Нагадаємо, наступного понеділка відбудеться перший рейд у рамках здійснення контролю за таксомоторними перевезеннями у м. Львові. Мобільна група патрулюватиме все місто та виявлятиме серед перевізників нелегальних.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ