Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відновлюють патрулювання – про це на ТРК «Львів»

Через низку останніх тривожних подій Самооборона відновлює патрулювання Львова – більше про це у вівторок, 29 липня 2014 р., у програмі «Доброго ранку, Львове!». Прес-служба ТРК «Львів»

Забезпечити порядок на вулицях міста знову беруться самооборонівці. Хто та, де саме візьме участь у патрулюванні Львова, розповість координатор Валерій Яремчук.

Фестиваль «Ту Стань» з огляду на події в Україні змінює формат. Про занурення у середньовічне містечко з ярмарком та військовим табором вранці на ТРК «Львів» розповість одна з організаторів «Ту Стань! – 2014: Зустріч у Фортеці» Ірина Білан. Також на глядачів чекають розіграші квитків.

У програмі весела кулінарна рубрика від Гаврика «Мангал». Любите шашлик на природі у компанії друзів, але не вмієте розвести вогонь, замаринувати м’ясо та приготувати його? – ведучий «Доброго ранку, Львове!» Тарас Гаврик разом з відомими гостями виправить цю ситуацію.

У прямому ефірі з 7.00 год. до 9.30 год. на глядачів чекають свіжі новини, прогноз погоди, інформація про корки на дорогах Львова, гороскоп, корисні поради та цікаві гості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ