Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Випадок обстрілу будинку міського голови Львова розслідує міжвідомча слідчо-оперативна група

Міжвідомча слідчо-оперативна група вживає вичерпних заходів для встановлення осіб, причетних до обстрілу будинку міського голови Львова. Прес-служба прокуратури Львівської області.

Розпорядженням керівників правоохоронних органів Львівщини створено міжвідомчу слідчо-оперативну групу у кримінальному провадженні за ч.1 ст.258 КК України, за фактом вчинення терористичного акту 25 липня цього року.

Нагадаємо, того дня, близько 23 години 50 хвилин, здійснено постріл із невстановленої зброї по будинку, що на вул. Стрілецька, 1, в якому проживає міський голова м..Львова Андрій Садовий із своєю сім’єю. Внаслідок вибуху пошкоджено будівлю.

Прокуратурою Львівської області 26.07.2014 підслідність даного кримінального правопорушення визначена за СВ УСБУ у Львівській області.

Стан досудового розслідування 28.07.2014 заслухано на оперативній нараді при прокуророві області за участі керівництва органів внутрішніх справ та СБУЛьвівщини.

На цей час у провадженні проводяться слідчі дії згідно із затвердженимпланом слідчо-оперативних дій та вказівок прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ