Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Кримінал

Футбольні хулігани побили вікна у потязі Мукачево - Сянки

Уболівальники однієї з футбольних команд розбили 9 вікон та поламали лавку в поїзді Мукачево-Сянки. Інцидент стався після закінчення перегляду матчу, коли група осіб слідувала потягом. Працівники міліції, які супроводжували поїзд затримали чотирьох молодих людей. Повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

В Ужгороді відбувався футбольний матч між командами ФК «Говерла» Ужгород - ФК «Карпати» Львів. Після закінчення матчу вболівальники приміським поїздом №6528 сполученням «Мукачево - Сянки» прямували зі ст. Ужгород до ст. Сянки з подальшою пересадкою на ст. Сянки на приміський поїзд сполученням «Сянки -Львів».

Поїзд з футбольними вболівальниками супроводжував наряд міліції. Під час поїздки фани почали поводити себе агресивно, вчиняли хуліганські дії. Як наслідок, вони розбили кілька вікон в останньому вагоні приміського потягу сполученням «Мукачево - Сянки».

Приміський потяг було зупинено по ст. Великий Березний. На місці події правоохоронці встановили, що в вагоні приміського електропоїзда №6528 сполученням «Мукачево - Сянки» розбито 9 вікон та поламано одну лавку. Затримка руху електропоїзда становила 03.32 год.

Про порушників відомо те, що вони були в стані алкогольного сп’яніння. Усі мешканці міста Львова, 1993, 1997,1998 та 1992 року народження. У поїзді було розбито вісім стекол. Нині вирішується питання про притягнення затриманих до відповідальності.

За цим фактом внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 КК України.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ