Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Громадська Рада з питань розвитку фізичної культури та спорту Львова підготувала відкрите звернення щодо ситуації зі СП «Сокіл»

Сьогодні об 11.30 год. у Львівському апеляційному господарському суді, що на вул. Личаківській, 81, буде розглядатись справа про розірвання договору оренду між ТзОВ «ФК Львів» та управлінням комунальної власності ЛМР на нерухомі будівлі стадіону. Ця справа перебуває на розгляді судових інстанції з 24 травня 2013 року. Щодо ситуації зі спортивним комплексом «Сокіл» надійшло відкрите звернення Голови Громадської Ради з питань розвитку фізичної культури та спорту м.Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Подаємо текст звернення повністю:

Відкрите звернення Голови Громадської Ради з питань розвитку

фізичної культури та спорту м.Львова щодо сьогоднішнього розгляду в Львівському апеляційному господарському суді питання про повернення громаді міста спортивного комплексу «Сокіл»

Шановні львів'яни!

Зараз ми переживаємо важкий період нашої історії. Українці героїчно відстоюють своє право на суверенну країну.

Та попри складну ситуацію в країні, коли ледь не щодня ми дізнаємось трагічні новини зі Сходу України, у Львові намагаються вчинити злочин.

Рейдерським методом із залученням суддів хочуть забрати чи на найбільше приміщення у Львові – спортивний комплекс «Сокіл» на вул.Патона.

Ця територія – ласий шматок для людей, які думають про власну наживу, а не про дітей та молодь. Вже понад 6 років територія спортивного комплексу штучно руйнується.

Кожен з нас повинен не тільки словом думати про майбутнє наших дітей – здорових, сильних тілом та духом, а й на ділі відстоювати можливості для їх майбутнього.

Ми оцінюємо цей акт як спробу реабілітуватись незаконному режиму у Львові. Тому ми всіма законними методами будемо домагатись законного рішення, аби діти мали де займатись і спорт у Львові мав майбутнє.

Закликаємо всіх об’єднатися та довести, що ми сильна громада, громада відповідальна за майбутнє наших дітей.

Львів – це наше місто, і ми повинні не допустити його розкрадання.

Голова Громадської Ради з питань розвитку

фізичної культури та спорту м.Львова

Олександр Козловський

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ