Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Міліція повинна працювати», - Команда розвитку

«Сьогодні склалася непроста, а, вартувало б сказати, навіть критична криміногенна ситуація в країні. Люди налякані, вони чекають захисту у міліції. Однак, чомусь, правоохоронні органи не надто активно долучаються до вирішення цієї проблеми». Таку думку на свої сторінці у Facebook висловив член Партії розвитку України, правоохоронець із багаторічним стажем Михайло Герман.

«Партія розвитку України вимагає від правоохоронних органів наведення порядку, забезпечення безпеки життя і здоров'я громадян. Криміногенна ситуація в Україні загострилася до межі, зброю використовують як у політичних цілях, так і для економічного перерозподілу, у кримінальних і побутових «розбірках». Останні події із замахом на міського голову нашого міста цьому найкращий приклад. Найгірше, що жертвами стають мирні, ні в чому не винні громадяни. А міліція, так видається, самоусунулася від ліквідації незаконних збройних формувань, нічого не робить для боротьби з напливом безконтрольного озброєння. А тим часом українці сьогодні стають заручниками розборок із застосуванням зброї, і це відбувається повсюдно-в Києві, Львові, Кременчуці, Миколаєві, Дніпропетровську», - зазначив політик.

За словами М.Германа, Команда розвитку вимагає від МВС і особисто Арсена Авакова проведення оперативних і неупереджених розслідувань усіх кримінальних справ, пов'язаних із застосуванням зброї. Силові відомства зобов'язані виконувати свою роботу, забезпечуючи право людей на безпеку, навести порядок і спокій на вулицях міст, ліквідувати злочинні збройні банди, які під прикриттям політичних чи патріотичних гасел здійснюють вбивства, грабежі, мародерство, рейдерські атаки і замовні злочини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ