Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Львівський апеляційний господарський суд переніс розгляд справи про оренду СК «Сокіл»

Сьогодні у Львівському апеляційному господарському суді, що на вул. Личаківській, 81, мали розглянути справу про розірвання договору оренду між ТзОВ «ФК Львів» та управлінням комунальної власності ЛМР на нерухомі будівлі стадіону. Розгляд перенесено на вівторок, 5 серпня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З метою надання додаткових доказів у справі суд відклав судове засідання до вівторка, 5 серпня. Розгляд відбудеться об 11.40 год. у Львівському апеляційному господарському суді, що за адресою: вул. Личаківська, 81.

Як розповіли в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, отримавши низку звернень від Президента Федерації футболу України, ДЮСШ ТзОВ «ФК «Львів» та ГО «ДЮШ ФК «Львів» про складну ситуацію, яка склалася навколо дитячої школи, а саме: заборгованість із заробітної плати для тренерів та сторожів, відсутність фінансової підтримки для участі у чемпіонатах та повне припинення фінансування спортивної школи ще з червня 2012 зі сторони ТзОВ «ФК Львів», було утворено комісію з метою належного дослідження виконання умов договору оренди.

Комісією встановлено, що орендарем – ТзОВ «ФК «Львів» - не виконуються умови договору, демонтовано нежитлові приміщення, об’єкт оренди не утримується в належному технічному та санітарному стані, не проводився поточний та капітальні ремонти та не здійснювалися необхідні заходи для збереження об’єкту оренди в належному стані.

Відповідно до цього, управління комунальної власності Львівської міської ради звернулося з позовною заявою до суду з метою розірвання договору оренди нерухомого майна з ТзОВ «ФК «Львів». Рішенням господарського суду Львівської області розірвано договір оренди та постановою Львівського апеляційного господарського суду рішення суду першої інстанції залишено без змін. Однак, постановою Вищого господарського суду України скасовано рішення судів першої та другої інстанцій, а справу направлено на новий розгляду до господарського суду Львівської області

Нагадаємо, що справа перебуває на розгляді судових інстанції з 24 травня 2013 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ