Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Стрию пройде 63-й чемпіонат Європи та етап Кубка Європи серії «Грен-шлем» з автомодельного спорту (кордові моделі)

31 липня 2014 року о 18 годині на Стрийському стадіоні «Сокіл» (м. Стрий Львівської області, вул. М. Шашкевича, 20-А) відбудеться урочиста церемонія відкриття 63-го Чемпіонату Європи та етапу Кубка Європи серії «Грен-шлем» з автомодельного спорту (кордові моделі), ІІ ранг. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Для участі у змаганнях очікується близько 60 провідних спортсменів-автомоделістів Європи і 140 членів спортивних делегацій з України, Італії, Німеччини, Естонії, Литви, Швейцарії, Російської Федерації, Угорщини, Польщі, Білорусі.

Змагання проводяться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Української та обласної федерацій автомодельного спорту, а також управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Стрийської міської ради.

Головний суддя змагань - суддя національної категорії Ірина Борщ (м. Стрий Львівської області).

Європейською федерацією автомоделізму включені в програму змагань офіційні тренування та сертифікація спортивних автомоделей всіх учасників.

На кордодромі у Стрию змагатиметься й національна збірна команда України з автомодельного спорту у кількості 26 осіб під орудою керівника офіційної делегації національної збірної команди України, тренера збірної команди України В. Василенка. У складі збірної команди України, окрім автомоделістів Києва, Дніпропетровської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької та Тернопільської областей, змагатимуться стрияни: Прядка Тарас (спортсмен), Сафіяник Ігор (спортсмен), Сорока Олександр (спортсмен), Ковальчук Олександр (спортсмен), Сухін Андрій (спортсмен) та бригада механіків у складі: Цибаньов Сергій, Кунічак Ярослав, Борщ Ірина, Ковальчук Марія, Подгаєцький Андрій, Подгаєцька Анастасія, Шундаревський Роман.

Змагання у Стрию триватимуть до 3 серпня ц.р.

Контактна особа у м. Стрию Ігор Сафіяник - 067-34-65-822

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ