Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Очільник ДАІ Львівщини подарував свій годинник пікетувальникам

Сьогодні, 29 липня, під час пікету обласного Управління ДАІ у Львівській області представник ГК "Платформа вільних людей" Ростислав Пелих звинуватив виконувача обов’язків начальника ДАІ Олександра Хутняка в корупції та продажності. Він наголосив, що чесна людина не носить годинник за 20 тисяч доларів.

"Вас призначав на посаду іще Захарченко. Ви працювали в уряді, де всі посади купували за гроші. В вас навіть годинник за 20 тисяч доларів. Краще б ви ці гроші віддали на АТО. За них можна купити бронежилет і навіть не один", - майже прокричав Ростислав Пелих.

У відповідь Олександр Хутняк зазначив, що цей годинник не є справжнім. "Це звичайна підробка, біжутерія. Він коштує 1200 гривень. Якщо хочете, я можу його вам подарувати", - відповів Хутняк.

Він передав свій годинник активістам, котрі почали вигукувати, що продадуть годинник на аукціоні, а отримані гроші передадуть на потреби армії. Однак, журналісти не надали їх вигукам належної уваги і активісти поспішили повернути годинник Олександру Хутняку, котрий саме відповідав на запитання журналістів перед камерами.

Зазначимо, годинник Ulysse Nardin Executive Dual Time Mens Wristwatch дійсно коштує в Інтернет-магазині виробника 22 тисячі доларів. Однак, при детальному порівняні циферблату годинника Олександра Хутняка та оригінальної моделі, можна побачити, що написи виконанні іншим кольором та шрифтом, також відрізняється колір допоміжного циферблату. Тому годинник очільника ДАІ справді може бути звичайною підробкою, як він про це говорив.

Нагадаємо, сьогодні під обласним ДАІ ГК "Платформа вільних людей" мало не побилась з представниками Дорожнього контролю, звинувачуючи їх в продажності. Активісти ДК в свою чергу розповіли, що вчора їм телефонували з пропозицією взяти участь в пікеті проти Олександра Хутняка за винагороду в 50 гривень.


Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ