Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий хоче відновити громадське патрулювання

Міський голова Львова Андрій Садовий пропонує відновити в місті громадське патрулювання для гарантування безпеки у Львові. Як зазначив мер під час прямого ефіру на телебаченні, він буде в четвер на сесії міської ради звертатись з відповідною пропозицією до громади Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В Україні війна. Ми дуже часто очікуємо, що хтось нам має допомогти: Захід, Америка. Наша сила - у нас самих. Якщо ми будемо сильними, якщо ми будемо перемагати, то весь світ буде нам допомагати.

Дієвим органом зараз є місцеве самоврядування. Звичайно, багато хто хотів би, щоб місцева влада не працювала, щоб була дестабілізація, щоб була паніка. З того нічого не вийде. Сьогодні від місцевої влади дуже багато залежить. Ми повинні і ми будемо брати на себе весь об’єм цієї роботи. Міста будуть працювати.

Ми мали досвід у Львові у лютому, коли пережили Ніч Гніву. Тоді місто взяло на себе двотижневе патрулювання. Ми організували і підняли усю громаду. І ми зараз будемо ініціювати цей процес. Треба, щоб рівень безпеки був надзвичайно високий. Не можна все покладати тільки на правоохоронців, дуже велика частина з яких сьогодні перебуває у зоні АТО. Ми будемо мати у четвер пленарне засідання сесії міської ради, будемо приймати дуже важливі рішення. У тому числі, я буду звертатися до громадян міста, щоб ми відновлювали патрулювання містом, щоб безпека була на нашій відповідальності. Це наші міста, це наша країна, і ніхто замість нас нашої роботи не зробить», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ