Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти переселенців зі Сходу восени підуть у львівські школи

Усі діти зі сімей, які переїхали у Львів зі Сходу України та Криму, зможуть з 1 вересня піти у школи. Вони також будуть відвідувати садочки. Ймовірно, буде створено додаткові групи денного перебування в ДНЗ. Як розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, також з вересня у школах міста буде введено активну фазу військово-патріотичного виховання, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Всі діти, які з родинами приїхали сьогодні до Львова, зможуть нормально піти до школи. Вони всі нормально можуть піти в садочки. Ми це організуємо. З вересня у наших школах буде активна фаза військово-патріотичного виховання. Щоб унеможливлювати ту біду, яка сьогодні є. Треба працювати на перспективу.

Безперечно, у садочках є черги. Ми чергу порушувати не будемо. В кожному конкретному випадку ми будемо приймати окремі рішення. Можливо, будемо створювати додаткові групи денного перебування дітей. Ми використаємо весь наш ресурс. Але люди, які постраждали, які є у великій біді, ми їм будемо допомагати. Але ми це будемо робити разом з громадою, жодним чином не зашкодивши громаді міста Львова», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ