Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інформаційні табло для трамваїв у Львові не запустили через брак трамваїв на маршруті

З технічних причин запуск інформаційних табло для трамвайних маршрутів №2 та №6 сьогодні не відбувся. Як пояснив ситуацію начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич, для повного і правильного функціонування системи необхідно, аби на маршруті №2 курсувало 11 вагонів, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

«Для повного і правильного функціонування системи необхідно, щоб 11 трамваїв курсувало на маршруті №2. Наразі 2 трамваї знаходяться у депо на ремонті. Тому запуск табло тимчасово перенесено», - розповів начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

Проте, найближчими днями таки очікується запуск цих табло.

Нагадаємо, підрядною компанією «Сварко Трафік Системс ГмбХ» вже встановлено 28 світлофорів і один пішохідний перехід, який регулюється світлофорною сигналізацією. На цих об’єктах також вже встановлено 20 відеодетекторів, які під’єднанні до Центрального диспетчерського пункту, та 24 інформаційні дисплеї для пасажирів трамвайних маршрутів № 2 та № 6.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ