Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Раві-Руській митники вилучили «красиву» контрабанду

Учора ввечері, 29 липня, в Міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська» в автомобілі «TOYOTA AVENSIS», яким керував громадянин України, митники виявили контрабандну косметику, повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Повертаючись з приватної поїздки з Польщі до України, водій цієї машини обрав для руху смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Утім, під час візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра про можливе переміщення товарів, що є обмеженими для переміщення через митний кордон України, підлягають обов’язковому декларуванню та митному оформленню. У зв’язку з цим машину було виведено в спеціально відведене місце для митного огляду, де й було виявлено приховану від митного контролю туш для вій торгової марки «MAXFACTOR 2000 CALORIE DRAMATIC VOLUME» у кількості 318 штук. Товар громадянин заховав на місці запасного колеса та під ним, під декоративною обшивкою, тобто використав способи, що ускладнюють його виявлення.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 статті 483, Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено до рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ