Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Туісов взяв участь у обговоренні питань мобілізації за участю матерів військових

Гарячі материнські серця та емоційні виступи тих, чиї діти у цей час воюють на Сході України, громадські активісти та депутати повинні трансформувати в холодний розум, а також в ряд цілком конкретних законопроектів щодо врегулювання питань мобілізації.Таку думку під час конференції «Захист родин військовослужбовців» висловив член політради Партії розвитку України Олександр Туісов. Повідомила прес-служба партії.

За словами політика, військове керівництво сьогодні перебуває під постійним пресом зі сторони громадськості та політиків. Однак звинувачувати військових, які на сьогодні працюють в умовах тої законодавчої бази, яка є в державі, беззмістовно.

«Я розділяю увесь розпач, який сьогодні панує в очах солдатських матерів. Однак, ані генерали, ані офіцери не мають змоги на власний розсуд вирішувати питання щодо відпусток військовикам, які перебувають у зоні АТО, та ротації солдат. Усі ці питання повинні бути виписані у відповідних документах. Відтак, я просив би усіх тут присутніх зініціювати звернення до депутатів Верховної Ради України, аби відмінити діючі закони і встановити чіткі правила гри», - додав О. Туісов.

Цей виступ Олександра Туісова учасники конференції підтримали оплесками.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувається конференція «Захист родин військовослужбовців», на якій вирішують питання забезпечення всебічного захисту військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях, та соціального захисту їх родин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ