Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській облраді розпочалися слухання інформації про виконання обласних програм

Сьогодні, 30 липня, у Львівській обласній раді розпочалися слухання інформації про виконання обласних цільових програм і заходів структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації станом на 25.07.2014. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Слухання проходять у постійних комісіях обласної ради відповідно до доручення голови Львівської обласної ради Петра Колодія, з метою економії та ефективного використання коштів обласного бюджету.

Розпочала слухання постійна комісія з питань освіти і науки.

Як зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олександра Небожук, реалізація обласних програм відбувається згідно із затвердженими напрямками та заходами.

Олександра Небожук повідомила, що станом на 28.07.2014 підготовлено проект розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації щодо розподілу субвенції обласного бюджету в сумі 10,5 млн грн. базовим бюджетам на реалізацію заходів "Програми розвитку освіти на 2013-2016 роки". „Громади розпочали реалізацію заходів. За результатами виконаних робіт основне фінансування з обласного бюджету відбудеться у серпні - жовтні”, - зазначила Олександра Небожук.

Згідно з рішенням обласної ради від 17.06.2014 № 1132 "Про внесення змін до обласних цільових програм" департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації отримав додатково 3 млн 20 тис. грн на запровадження заходів з енергозбереження у загальноосвітніх навчальних закладах Львівської області.

Також розпочато роботу над реалізацією заходів з енергозбереження в галузі освіти, на які в обласному бюджеті у 2014 році передбачено 4 млн 200 тис грн.

За підсумками слухань постійна комісія напрацює і подасть пропозиції щодо економії та ефективності використання коштів обласного бюджету в рамках реалізації обласних цільових програм в галузі освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ