Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні сесія Львівської міської ради

Сьогодні на сесії Львівської міської ради першим питанням розглянуть Програму підтримки учасників АТО та членів їх родин. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Також у порядку денному є питання про затвердження Міської програми протидії тероризму на 2014 рік та затвердження Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2014-2017 роки у частині забезпечення військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Як раніше зазначав міський голова Львова, під ці програми з міського бюджету до кінця року буде виділено до 10 млн грн.

«Ми будемо приймати три програми. Одна програма – антитерор. Це для підтримки Служби безпеки, будемо допомагати їм у закупівлі спеціальних засобів. Друга програма – на підтримку нашої Нацгвардії, будемо допомагати тим, що є необхідним для Нацгвардії, для наших хлопців, які сьогодні перебувають у зоні АТО. І третя програма – про підтримку усіх львів’ян, які є в АТО, членів родин. Там є дуже багато конкретних речей. Ми до кінця цього року будемо звільняти і від квартплати сім’ї, де є учасники АТО, ми будемо допомагати з лікуванням, оздоровленням усім, хто отримав поранення. Ми будемо використовувати той досвід, який здобули в останні місяці, і так само, як ми відправляли за кордон майданівців, так будемо відправляти і наших хлопців. Тому що люди вертаються без рук, без ніг, і треба робити протези й інші речі. Це є завдання нашого міста.

Якщо говорити сумарно, на ці програми до кінця цього року ми орієнтовно плануємо зарезервувати до 10 мільйонів гривень з міського бюджету. Сьогодні це є питання номер один. Потерпить комунальна інфраструктура, потерплять ті чи інші ремонти. Сьогодні завдання номер один – це відвоювати нашу незалежність», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ