Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ударівець вимагає перевірити будівництво багатоповерхівки на Сахарова

З відповідним запитом на сесії Львівської міської ради до міського голови Андрія Садового звернувся член постійної комісії ЛМР з питань інженерного господарства, транспорту та зв'язку, представник фракції УДАРу Юрій Мартинюк. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Виступаючи на сесії Львівської міської ради, ударівець зазначив, що до нього, як до депутата Львівської міської ради звернулись сорок шість мешканців будинків 58, 60, 68 по вулиці Сахарова та 4, 10А по вулиці Куликівській з проханням допомоги та сприяння у призупиненні будівництва багатоповерхівки по вулиці Сахарова, 70, яке на думку мешканців навколишніх будинків, є незаконним та порушує низку законодавчих актів.
Депутат повідомив, що з початку травня цього року по вул. Сахарова, 70, розпочато підготовчі роботи із зведення багатоквартирного житлового будинку. На зборах мешканців мікрорайону з приводу згаданого будівництва представниками замовника будівництва було надано мешканцям копії деяких дозвільних та проектних документів.

Проаналізувавши документи, мешканці виявили 14 фактів порушення норм чинного законодавства, а також їх законних прав та інтересів.
Зважаючи на це, депутат просить від міського голови «провести детальну перевірку дотримання норм чинного законодавства цього будівництва та дозвільних документів при проектуванні і здійсненні підготовчих робіт із зведення новобудови по вул. Сахарова, 70.

Якщо факти порушень законодавства, наведені у зверненні мешканців підтвердяться, депутат просить міського голову вжити усіх можливих заходів з метою їх припинення та усунення негативних наслідків, в тому числі, через призупинення будівництва.

Ударівець також просить у міського голови Львова надати для ознайомлення копії всіх дозвільних документів, щодо цієї забудови.

«Необхідно вже зараз, на підготовчому етапі будівництва цього будинку ретельно розібратись з дотриманням законодавства та змусити забудовника усунути усі порушення. Якщо ми не зробимо цього зараз, то пізніше, коли будинок буде зведений з порушеннями матимемо набагато більше проблем – від пікетів обурених мешканців до набагато серйозніших наслідків, пов’язаних з порушеннями правил та норм будівництва», - наголосив Юрій Мартинюк.
Електронна копія звернення – у доданому файлі

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ