Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській митниці затримали контрабанду спортивного харчування

У зоні митного контролю Міжнародного автомобільного пункту пропуску «Краковець» Львівської митниці Міндоходів митники зафіксували три спроби незаконного ввезення спортивного харчування, повідомила прес-служба гУ Міндоходів у Львівській області.

Громадяни України на легкових автомобілях для проходження митного контролю обрали смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим засвідчили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Однак під час візуального огляду транспортних засобів у митників виникла підозра про можливе переміщення таких товарів. У зв’язку з цим автомобілі було виведено зі смуги спрощеного митного контролю в спеціально відведене місце для огляду, де й було виявлено приховані від митного контролю упаковки спортивного харчування в асортименті та шейкери для його приготування у загальній кількості 1 403 шт. Вказані товари містились у салонах та багажних відділеннях автомобілів.

За цими випадками складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Товари, вартість яких буде встановлено додатково, вилучені до рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ