Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівської облради пропонують скерувати гроші з обласних програм в зону АТО

Депутатська комісія Львівської обласної ради з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради рекомендуватиме скерувати 250 тисяч гривень з програми профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму в зону проведення АТО. Про це сьогодні, 31 липня, повідомила під час засідання голова комісії, депутат Львівської обласної ради від партії УДАР Оксана Юринець. Прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Коментуючи цю пропозицію, ударівка відзначила: «звичайно, боротись з алкоголізмом потрібно, адже це страшне соціальне явище. Однак сьогодні доля України вирішується на Сході. І вирішують її наші солдати, звичайні хлопці, в тому числі й з Львівщини, які дуже довгий час перебувають в нелюдських умовах. Те, що вони пережили за кілька тижнів, будучи відрізаними від основних сил, переживаючи щоночі бомбардування, навіть важко уявити. І хоча вони героїчно тримаються, однак ми повинні подбати, щоб пережите не відбилось на їхньому психічному здоров’ї. Відтак, вважаю, що ці кошти було б доцільніше використати, допомагаючи військовикам.

Зрештою, депутати мають зайняти державницьку позицію – усі витрати, які безпосередньо не стосуються життєдіяльності області, мають бути скасовані. Всі зекономлені кошти скеровані на потреби нашої армії. Сьогодні наше майбутнє вирішують бійці 24-ї Яворівської Залізної дивізії, десантники 80-ї аеромобільної бригади, прикордонники, які теж перебувають на Сході. І нашим завданням є зробити все для того, щоб їх максимально підтримати.  Витрачання ж коштів на будь-які інші речі в умовах війни є недоречним і навіть шкідливим», - відзначила депутат.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ