Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сех звернулася до ЗІКу та Нацради стосовно надання ефірного часу для спростування

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернулася до генерального директора телеканалу ЗІК Дмитра Добродомова та голови Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Юрія Артеменка стосовно надання ефірного часу для відповідей на неправдиві коментарі, які прозвучали 24 липня в програмі «Прямим текстом». Йдеться про маніпулятивне трактування розпорядження голови облдержадміністрації щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначає Ірина Сех, у програмі ведучий зробив низку заяв та коментарів про нібито неправдивість в роз’ясненнях, які вона надала в програмі «Люстрація» 20.07.2014р. на телеканалі ZIK.

«Коментарі ведучого було побудовано на маніпулятивній оцінці вирваних з контексту цитат із подання прокуратури Львівської області щодо перевірки законності вказаного розпорядження.

При цьому зазначене подання прокуратури саме підтверджує законність розпорядження стосовно надання дозволу без проведення конкурсу, що було основним предметом дискусій в телепрограмі «Люстрація» за 20.07.2014р.

Однак цей факт ведучий свідомо залишив без уваги, чим порушив мої права як посадової особи, котра видала відповідне розпорядження», – йдеться у зверненні.

З огляду на це, Ірина Сех просить надати можливість їй або уповноваженим представникам оприлюднити в ефірі відповіді на закиди та прокоментувати законність розпорядження про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ