Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Яневський заявив про вихід з «Громадського ТБ»

Редакційна рада «Громадського телебачення» вирішила відсторонити ведучого Данила Яневського від роботи в прямому ефірі на три місяці через "непрофесійну поведінку" в ефірі з дослідником московського бюро Human Rights Watch Тетяною Локшиною.

Про це повідомляє офіційна сторінка «Громадського ТБ» у Facebook.

«Команда Громадського просить вибачення за непрофесійну поведінку нашого ведучого в ефірі з дослідником московського бюро Human Rights Watch Тетяною Локшиною. Громадське повинно дотримуватися задекларованих нами стандартів, надаючи можливість висловити власну позицію людям, яких ми запрошуємо в ефір. Кожна зроблена нами помилка дозволяє нам ретельніше оцінювати власну роботу та наближатися до стандартів якості. За це порушення, рішенням Редакційної Ради, Данила Яневського відсторонено від роботи у прямому ефірі на три місяці. Ми вдячні усім, кому небайдужа якість роботи Громадського. Лише з вашою підтримкою та вашими відгуками (схвальними чи критичними) ми зможемо досягти мети», - йдеться в повідомленні.

У відповідь Данило Яневський заявив про вихід з числа членів громадської організації  «Громадське телебачення». «Прошу вважати цей допис заявою про вихід з числа членів ГО "Громадське телебачення". Прошу надалі не пов'язувати моє ім'я ані з ГО "Громадське телебачення", ані з ким-небудь з числа членів його програмної ради. Дякую всім за підтримку», - написав ведучий на своїй сторінці у Facebook, коментуючи лист «Громадського ТБ» про своє відсторонення, який він отримав електронною поштою.

Нагадаємо, 24 липня в ефірі «Громадського ТБ» Данило Яневський на третій хвилині розмови через Skype вимкнув з ефіру представницю московського бюро правозахисної організації Human Rights Watch Тетяну Локшину, яка назвала події на сході України «внутрішнім збройним конфліктом».

Телекритика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ