Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголосили конкурс на маршрут № 54 Брюховичі-Сихів

Триває конкурс на визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування №54, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Організатор конкурсу – департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради пропонує фізичним та юридичним особам взяти участь у конкурсі на перевезення пасажирів на міському маршруті за таким об’єктом конкурсу: Маршрут №54 смт. Брюховичі (вул. Незалежності України) – пр. Червоної Калини (дитяча поліклініка), Протяжність 19,1, 14 автобусів І класу, загальною пасажиромісткістю не менше 35 пас.

Інтервал руху, початок та закінчення роботи на маршруті визначаються паспортом маршруту.

Для об’єкту конкурсу обов’язкова наявність на маршруті не менше одного автобуса  (клас І), пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Термін подання документів на конкурс до 16:00 29 серпня 2014 року.

Прийом документів на участь у конкурсі та надання додаткової інформації здійснює управління транспорту та зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за адресою:  м. Львів, вул. Сахарова, 2, тел.: (032) 261 57 67, факс: 261 55 66, e-mail: [email protected] 

Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати за цією ж адресою.

Конкурс відбудеться 16 вересня 2014 року о 15:00. за адресою: м. Львів. пл. Ринок, 1, кім. 341.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ