Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Привокзальному ринку нема електропостачання

Окремі торгівці м’ясного відділу, під впливом профспілки ринку, звинувачують адміністрацію ТзОВ «Привокзальний» Ринок у бездіяльності щодо відновлення електропостачання й провокують торгівців на агресію, пікети органів місцевого самоврядування, міліції, прокуратури та офісу електропостачальної організації, - про це йдеться у заяві адміністрації ринку.

ТзОВ «Привокзальний» ринок офіційно повідомляє що причинами знеструмлення ринку є:

1. Аварія електромережі, яка сталася через неможливість здійснення її технічного обслуговування у зв’язку з недопуском уповноважених осіб Товариства з обмеженою відповідальністю «Привокзальний» Ринок до електроустановок Ринку з 26 лютого 2014 року. Про аварію Товариством з обмеженою відповідальністю «Привокзальний» Риноксвоєчасно повідомлено компетентні структури, проводяться ремонтні роботи;

2. Відсутність на Ринку особи, відповідальної за забезпечення безпечної експлуатації електроустановок та нагляду за технічним станом електромережі, якій 25 липня 2014 року на території Ринку завдано тілесні ушкодження, про що подано заяву, відкрито кримінальне провадження;

3. Істотна заборгованість за послуги з електропостачання, спричинена, в основному, неоплатою торгівцями м’ясного корпусу Ринку (оплата послуг торгівцями Ринку не здійснюється з лютого 2014 року).

Вищеперелічені обставини є прямим наслідком протиправної діяльності профспілки, що спричиняє реальну загрозу подальшій роботі Ринку.

З повагою адміністрація ТОВ «Привокзальний» ринок".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ