Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ударівець просить встановити світлофор на вул. Хмельницького, 275

Ударівець просить встановити світлофор на вул. Хмельницького. З відповідним депутатським зверненням до в.о. начальника Львівського міського управління ДАІ Віталія Багана звернувся заступник голови Львівського обласного УДАРу, депутат міської ради Петро Адамик. Повыдомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Звернення було зареєстроване в четвер, 31 липня.

Ударівець скерував звернення на ім’якерівника міського ДАІ з проханням звернути увагу на чисельні скарги мешканців вулиць Б.Хмельницького та Загірної, які просять встановити світлофор на місці нерегульованого пішохідного переходу поблизу будинку 275 по вулиці Б.Хмельницького .

Як зазначено у депутатському зверненні, «вказана ділянка дороги є вкрай небезпечною, оскільки через неї автомобілі в’їжджають до Львова по трасі Київ-Львів і навпаки. Часто водії не встигають зменшити швидкість руху своїх транспортних засобів у відповідності до швидкісних обмежень на території населених пунктів.

Зі слів мешканців, непоодинокими є факти ДТП за участю пішоходів на вказаній ділянці дороги. Саме тому, кожного разу, пересуваючись по нерегульованому пішохідному переходу, вони ризикують своїм життям та здоров’ям.

Слід зазначити, що кількість мешканців Львова, які щоденно користуються відповідним переходом є досить високою, оскільки поблизу знаходиться ринок «Галицьке перехрестя» та зупинка громадського транспорту», - йдеться у депутатському зверненні Петра Адамика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ