Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Виконком погодив інвестиційну програму ЛМКП «Львівтеплоенерго» на 2014 рік

Сьогодні, 1 серпня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР погодили інвестиційну програму ЛМКП «Львівтеплоенерго» на 2014 рік. Згідно з цією програмою, загальний обсяг фінансування становить понад 29 млн грн., повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інвестиційна програма передбачає реконструкцію магістральної теплової мережі ТЕЦ-1 від ТК-1006 до ТК-724 (вул. Луганська), реконструкцію теплової мережі до ТЦ «Південна» від ТК-1103 до ТК-1103/12, реконструкцію магістральної теплової мережі ТЕЦ-1 від ТК-201 до ТК-206 (вул. Тернопільська), реконструкцію теплової мережі від ТК-746 до ТК-747 (в районі ЦТП на вул. Дж. Вашингтона, 13а), реконструкцію магістральної теплової мережі від ТЕЦ-1 між перехрестями вулиць Стрийська-Чмоли та Луганська-Стрийська (ТК-0800 – Тк-0109), встановлення загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії на опалення (101 шт.).

«У структурі тарифів, які затверджуються Національною комісією, є інвестиційна складова. Для того, щоби Національна комісія погодила, потрібне погодження виконавчого комітету міської ради. «Львівтеплоенерго» запропонували 29 млн. грн., з них основна частка йде на реконструкцію магістральних теплових мереж, щоби забезпечити їх надійну експлуатацію, а також 5,7 млн. – на встановлення 100 загальнобудинкових вузлів обліку теплової енергії. Підприємства мають обов’язок, в межах поступлень, частину коштів цієї інвестиційної складової скеровувати на виконання цих робіт. Якщо ми будемо надавати якісні послуги, якщо мешканці на ці послуги будуть здійснювати стовідсоткову оплату, як і здійснювали до сих пір, то буде можливість і стовідсотково виконати цю інвестиційну програму», - повідомив в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ