Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лідери та фундатори ЛНР продовжують обіймати посади і отримувати преференції від української влади - Іванов

Луганські сепаратисти можуть собі дозволити спокійно смажити шашлики і гуляти по Києву з тієї причини, що СБУ, Генпрокуратура та Міністерство внутрішніх справ зволікає з їх затриманням. Про це в ефірі 5 каналу заявив луганський блогер, очільник ревізійної комісії партії “ВОЛЯ” Сергій Іванов. Повідомила прес-служба партії.

Іванов констатував і фактичну бездіяльність керівництва Луганської області стосовно очищення місцевої влади від чиновників, тісно пов’язаних з ЛНР.

“Перед ефіром я переглядав список луганських посадовців, які, я сподівався, вже є колишніми посадовцями. Але з прикрістю з’ясував – що ніякі вони не колишні, вони продовжують обіймати свої посади. Наприклад, Міністр охорони здоров’я ЛНР Бабасіньян продовжує очолювати обласну фармацію, очільник профспілок ЛНР Акімов надалі очолює департамент науки, молоді та спорту, Головою управління охорони здоров’я чомусь до сих пір єпан Малиш, Прістюковський дендрит, який купував найдорожчі в світі апарати МРТ”, - зазначив він.

Також Іванов повідомив, що підприємства, підконтрольні Олександру Єфремову, продовжують вигравати тендери у Міністра Продана для Луганськвугілля, і чимало питань залишається щодо діяльності луганських силовиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ