Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Друга рота "Айдару" знищила російський спецпідрозділ "Гюрза". Фото

У вівторок, 5 серпня, добровольчий батальйон "Айдар" знищив у запеклому бою антерористичний спецпідрозділ Росії "Гюрза". Про це Гал-інфо розповів один із бійців батальйону "Айдар".

За його словами, це професійні російській військові.

Штурмовий загін "Айдару" знищив російських бойовиків біля Вергунського роз'їзду.

"Це був важкий бій, ми зачищали Велику Вергунку. На нас чекала засідка, але російські найманці не чекали, що бійці "Айдару" такі відчайдухи. Ми прийняли бій і повністю зачистили територію. Пізніше ми виявили, що в бою нам протистояла елітний російський спецпідрозділ по боротьбі з тероризмом "Гюрза". Ми знайшли флешку із відео та фото, яке вони знімали поки чекали на нас, виявили шеврони цього спецпідрозділу", - сказав боєць.

Він розповів, що загалом вдалося знищити близько 30 російських бойовиків.

"Учора ж сепаратисти вирішили повернути собі позиції, які залишив "Айдар". Однак там стояли військовослужбовці. Сепаратисти пішли в атаку, однак  українські військові їх повністю зачистисли", - сказав боєць "Айдару".

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук самооборонівець, командир другої роти «Захід» батальйону  Ігор Лапін розмістив фото російських бойовиків.

Також на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Ігор Лапін розмістив світлини з підписом: "Сегодня Мы взяли Вергунский Разьезд под Луганском".







Фото з ФБ Игорь Лапин

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ