Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голови фракцій Львівської обласної ради вимагають термінового скликати президію облради

Голови депутатських фракцій УДАРу та Батьківщини, Оксана Юринець та Ганна Костюк звернулись до голови Львівської обласної ради з вимогою невідкладно провести засідання президії Львівської обласної ради, за участю т.в.о. голови облдержадміністрації п. Ю. Турянського. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Мета засідання - обговорення соціально – економічного стану у Львівській області, виконання загальнообласних програм (відповідно до проведених слухань) та виконання обласного бюджету за перше півріччя 2014 року.

У зверненні вказано, що згідно затвердженого регламенту Львівської обласної ради створено Президію, яка діє  на основі Положення.  Відповідно до вищезгаданого Положення п.2.Президія ради утворюється для попередньої підготовки узгоджених пропозицій і рекомендацій з питань, які передбачається внести на розгляд ради та оперативних консультацій керівництва обласної ради з депутатським корпусом. п.5. Голова обласної ради організовує роботу президії ради. п.6. Засідання президії ради скликає голова ради в міру потреби, але не рідше ніж 1 раз на місяць. п.10) розглядає питання політичної та соціально-економічної ситуації в області, напрацьовує пропозиції і рекомендації раді та голові ради.

«У разі ігнорування звернення чи небажання виконувати обов’язки покладені на Вас (п.6. Засідання президії ради скликає голова ради в міру потреби, але не рідше ніж 1 раз на місяць.),  нами самостійно буде ініційовано та проведено засідання голів фракцій, голів постійних комісій, голів депутатських фракцій і груп», - йдеться у зверненні.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ