Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦЮ ВІЙНУ НЕ МОЖНА ОМИНУТИ, ЇЇ МОЖНА ЛИШЕ ВІДТЕРМІНУВАТИ НА КОРИСТЬ СУПРОТИВНИКА

Один давньоримський філософ сказав, що війни не можна оминути, її початок можна лише відтермінувати на користь супротивника. Сотні українських вояків та добровольців віддали життя за нашу із вами незалежність на сході України,серед них багато із заходу. Це сумно і жахливо...Але ми повинні розуміти, що коли ми жертовно не оборонимо Донецьк та Луганськ, не знищимо російську Луганду на території України, то завтра нам доведеться захищати вже Київ та Львів.

Російські штатні війська на території України. Із російським триколором , із російськими номерними знаками, вони вже не ховаючись окуповують  східні райони держави. За всіма міжнародними правилами та звичаями це означає війну. Але Путіну невигідно це називати війною, тому що  він тоді – агресор із всіма міжнародними наслідками.  А ми  застосовуємо визначення – АТО. І боїмося визнати, що це війна. Не треба боятися цього слова – це констатація факту. І що скоріше наша влада візьме на себе сміливість це визнати, то скоріше стане все на свої місця.

Росія – агресор, який без пострілу вичавив українську державу із Криму. Ми тоді ще були слабкі, в нас була "лихоманка"  від Януковича та "грип" від Партії Регіонів. Отримавши легітимного нового Президента, наша держава окріпла, в неї з'явилося справжнє  військо та тисячі добровольців. Ми плекаємо нову армію та нове молоде покоління майбутніх політиків , відповідальних за свою державу. Після збитого Боїнга світ по-інакшому дивиться на Росію та російську агресію та співчуває українцям. У випадку великої війни суспільна думка світу змусить західних  політиків діяти,  НАТО та США  будуть змушені надати Україні вагому  військову підтримку. Але надіємося насамперед на себе.

Російську агресію треба задавити рішучими воєнними та дипломатичними кроками, без вагань та сумнівів у своїй правоті. Які можуть бути "гуманітарні конвої"  від агресора? Ніякого перемир'я без роззброєння та закриття кордону!!! Нам не потрібне чергове Придністров’я в Україні, як цього хоче Росія . Ми повинні завдати потужних ракетно-бомбових ударів по російських військах в Україні, щоб там зрозуміли  рішучість нашого керівництва. Ми повинні використовувати всі наявні козирі у боротьбі із цинічним і підступним ворогом, яким є чекістський режим Путіна.

А саме:

– відрізати Крим від води, електрики, газу, продуктів, перекрити повністю кордон до повного визволення Криму від російських окупантів;

– перекрити доступ російському газу  в Європу і  вимагати від Європи  та ЄС виконання своїх обіцянок щодо гарантій безпеки для України;

– перекрити кордон із Росією, заборонити ввіз  російських товарів в Україну;

– націоналізувати все рухоме та нерухоме майно російських власників в Україні, так, як вони зробили це із власністю України в Криму ;

– націоналізувати все майно осіб, причетних до підтримки сепаратистів чи російських спецслужб в Україні;

– оголосити, що за умови, коли Будапештський меморандум про гарантії суверенітету та територіальної цілісності України не спрацює, то ми беремося за відновленню ядерної зброї та виробництва балістичних ракет.

Сильні поважають сильних. Війну перемагають війною. Нам потрібне єднання нації – для перемоги, нам потрібна воля народу  – для контролю за владою та для здійснення реформ. Ми маємо унікальні умови для гартування нової  української держави.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ