Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Роботи учасників конкурсу «Золотий мольберт» виставлять у Києві

21 серпня о 15.00 у Музеї книги та друкарства України (Києво-Печерської Лаври) відбудеться відкриття пересувної виставки «Діти України – за єдину Україну!», яка проходить по містах України за результатами Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт», повідомила прес-служба Львівської облради.

Як повідомила Львівську обласну раду голова правління Благодійного фонду «Львівська дитяча галерея» Ольга Михайлюк, цього року роботи Міжнародного форуму дитячої творчості «Золотий мольберт» у Львові були присвячені Небесній Сотні та захисникам України.

За словами Ольги Михайлюк, в рамках Форуму у лютому 2014 року у Львові стартував дитячий творчий марафон «За єдність України». Він розпочався навчальними арткласами для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

В рамках Міжнародного форуму дитячої творчості успішно проходили Всеукраїнський семінар з розвитку дитячої творчості для керівників делегацій з різних міст України (29-31.05.2014), пленери у Львові та області (25.05-20.06.2014), виставки у музеях Львова, зокрема, у Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького (01-16.06.2014), а також на ТРК «Львів» (07.02-25.05.2014) тощо.

За результатами Форуму проводяться пересувні виставки дитячих шедеврів у містах дітей – активних учасників.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ