Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Львівської облради допоможе з формою для бійців 24-ї «залізної» бригади

Депутат Львівської обласної ради член фракції УДАР Богдан Дубневич зустрівся з військовослужбовцями 24-ї яворівської «залізної» бригади. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Вчора, 19 серпня, депутат Львівської зустрівся з військовослужбовцями 24-ї окремої Залізної механізованої бригади на місці постійної дислокації, в Яворові.

«Я зустрівся з цими хлопцями, щоб з перших вуст почути і для себе з’ясувати, чого в першу чергу не вистачає бійцям. Мушу визнати -  те, що в них є це мізер, ми просто не маємо права їх відпускати в зону бойових дій в такому спорядженні. Ми усі разом мусимо за це взятись та зробити усе можливе, щоб вони були захищеними. Навіть попри корупцію та бюрократію в армії, ці хлопці повинні знати, що вдома є люди, які турбуються про них», - повідомив депутат.

Богдан Дубневич пообіцяв, що ще до відправки в зону АТО бійці отримають частину спорядження: «Сьогодні я почув перелік тих речей, які вкрай необхідні уже зараз. Це, в першу чергу – якісна військова форма,  та інше спорядження. Постараюсь ще до їх відправлення звідси частину спорядження їм привезти. Думаю, разом, спільно з центрами забезпечення, які сьогодні відкриваються по районах Львівщини, ми зможемо знайти потрібні ресурси».

Окрім цього, в понеділок, 18 серпня Богдан Дубневич перевіз в Україну 20 тепловізорів, закуплених в одній з європейських країн. Частина цих приладів через волонтерів була відправлена десантникам 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, ще частина буде передана львівський військовослужбовцям.

«Завдяки особистим зв’язкам вдалось знайти та привезти в Україну ці прилади. Мушу сказати, що з кожним разом стає усе важче відшуковувати їх та переправляти до нас.

Власне, нещодавно дізнався, що бійці 79-ї аеромобільної бригади з Миколаєва гостро потребують ці тепловізори, оскільки перебувають в прямому бойовому протистоянні з терористами. Тому було прийняте рішення частину цих тепловізорів передати через волонтерів десантникам.

Крім цього, частину тепловізорів я передам  для наших бійців, з Львівщини, які виконують бойові завдання в зоні АТО. Зараз кожен з цих пристроїв, в прямому сенсі, на вагу золота, кожен з них – це десятки врятованих життів», - відзначив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ