Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщину привезли тіла трьох героїв, загиблих в зоні АТО

Сьогодні, 22 серпня, на Львівщину прибув літак з тілами трьох військових, які загинули в зоні АТО. Зокрема, 2 військових, які служили в 24-й військовій механізованій бригаді Івана Луцишина та Андрія Повстюка і одного військового 25-ї повітряно-десантної бригади м.Дніпропетровськ Сергія Шевчука, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Іван Луцишин загинув 17.08.2014р. під Луганськом, його поховають у Самбірському районі. Івану Луцишину 3 липня виповнилося 23 роки, закінчив Львівський технікум залізничного транспорту, 17 травня був призваний в ЗСУ в 24 військову механізовану бригаду 3 батальйон (м. Яворів), а 7 липня був відправлений в зону АТО.  Неодружений.

Андрій Повстюк загинув 11.07.2014р. під Зеленопіллям, тіло перевезуть у м.Яворів, де мешкають його батьки. Народився у 1983 році в м. Славута Хмельницької  області. У Збройних Силах із 2002 року. Старший сержант Повстюк А. О. був заступником командира взводу – командиром розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти штабного батальйону 24 окремої механізованої бригади оперативного командування “Північ” Сухопутних військ Збройних Сил України. Мав досвід участі в операціях з підтримання миру та безпеки в Іраку (2004-2005рр). У 2005 році отримав медаль “Воїн-миротворець”. Залишилась дружина та семирічна донька.

Сергій Шевчук загинув 17.08.2014р. під Макіївкою на Донеччині, тіло перевезуть у  м.Борислав, де мешкають його батьки. Народився 10 жовтня 1982 року в Бориславі.

Командир парашутно-десантного взводу парашутно-десантної роти парашутно-десантного батальйону старший лейтенант Шевчук С. М. закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, проживав в Дніпропетровську. Призваний у Збройні Сили України 20 березня 2014 року Красногвардійсько-Кіровським ОРВК Дніпропетровської області.  Без батька залишилась дочка 2006 року народження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ