Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гриценко закликав до введення воєнного стану

Вторгненню треба конкретно протидіяти, а не "заявляти про нього". Хоч із запізненням, але потрібно вводити воєнний стан. Про це на своїй сторінці у Facebook написав лідер партії "Громадянська позиція", народний депутат Анатолій Гриценко.

"Як зупинити ворожу колону, не вступаючи в прямий бій, професіонали знають. Вже давно треба було, але тепер хоч із запізненням - негайно ввести на Донбасі режим воєнного стану", - заявляє нардеп. 

Він також підкреслює, що потрібно, аби світ усвідомив, що на Донбасі не внутрішній конфлікт, де "мирні сепаратисти" борються за права місцевого самоврядування, а реальна військова агресія. 

Гриценко висловив упевненість, що про компроміс із Володимиром Путіним мови бути не може. При цьому важливо розуміти, що шляхи до миру тільки два - перемога або капітуляція. 

"Переконати або заговорити Путіна неможливо. Мир країні вкрай необхідний, це правда. Але ми з Вами знаємо, що шляхів до миру - тільки два: перемога або капітуляція. Третього шляху не існує", - підсумував нардеп. 

Нагадаємо, раніше Гриценко закликав Порошенка повернути українських миротворців із Косово та Ліберії додому. 

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ