Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщини проведуть соцопитування, що люди думають про міліцію

На Львівщині проведуть соціологічне опитування, щоб визначити рівень довіри громадян до міліції. Таке опитування проведуть у всіх районах області, щоб об’єктивно оцінити ситуацію. Про це сьогодні, 22 серпня, під прес-конференції в приміщенні ГУ МВС Львівщини розповів активіст ГМ «Опора», член комісії з пілотного реформування міліції при МВС Тарас Гаталяк.

За його словами, таке опитування проведуть для того, щоб вивчити зовнішню оцінку роботи міліції на Львівщині.

До проведення дослідження будуть залучені фахівці з Львівської міської ради та Харківського центру соцдосліджень.

Директор Харківського інституту соціальних досліджень Денис Кобзін під час відеозв’язку з Харковом повідомив, що способом анкетування опитають 1 600 респондентів у різних районах Львівщини. Таким чином кожен район матиме свій визначений показник рівня довіри до місцевих правоохоронців.

Серед питань будуть такі, як потреба у муніципальній міліції, питання криміногенної ситуації та очікування населення від правоохоронців.

Окрім того, анонімно опитають міліціонерів. Де їх попросять відверто розказати про проблеми в ОВС та оцінку роботи їх ефективності.

Саму анкету розроблятимуть фахівці соціологи, а затверджуватиме її штаб МВС у Києві. Як тільки штаб дасть дозвіл на проведення опитування його реалізують.

Результати досліджень використають в процесі проведення реформ правоохоронних органів на Львівщині.

Фото - yak-prosto.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ