Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проведуть сеанси одночасної гри в шахи з метою збору коштів на потреби АТО

У Львові 30 та 31 серпня біля Палацу мистецтв проведуть сеанси одночасної гри в шахи з метою збору коштів на потреби АТО. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив міжнародний гросмейстер, неодноразовий переможець міжнародних змагань гри у шахи Юрій Вовк.

«УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!! Шановні шахісти-львів'яни та просто мої ФБ-друзі, хто вміють грати в шахи (знають правила) та мають вільний час в суботу або неділю (30 та 31 серпня) ГО "Рабів до раю не пускають" спільно з львівською шаховою спільнотою проводитимуть сеанси одночасної гри біля ПАЛАЦУ МИСТЕЦТВ з метою збору коштів на потреби АТО (купівля машин швидкої допомоги для транспортування поранених). Участь у сеансі одночасної гри з провідними гросмейстерами Львова - 50 гривень і вище (50 грн - обов'язковий внесок, більший внесок - за бажанням учасника). Прошу зголошуватися в коментарях до цього посту і робити репост. Допоможемо армії разом!!!Cлава Україні!», - написав Юрій Вовк.

В коментарі Гал-інфо він повідомив, що шаховий сеанс - це лише один із переліку багатьох майстер класів, які будуть відбуватися в ті дні. Також будуть майстер-класи з плетіння і гончарського мистецтва. На аукціон будуть виставлені і лоти від зірок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ