Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін не відмовився від гібридної війни проти України

Росія, не можемо говорити про якісь умови припинення вогню, можливі домовленості між Києвом, Донецьком і Луганськом. Це не справа Росії, а внутрішня справа самої України. Про це сказав президент Росії Володимир Путін журналістам за підсумками переговорів в Мінськ

Передає УНН з посиланням на РІА Новини.

"Росія зі свого боку робитиме все для цього мирного процесу, якщо він розпочнеться. Цей процес потрібно почати якомога швидше", - сказав Путін.

Він також зазначив, що досягнута домовленість, що контактна група збереться в Мінську. Однак, президент Росії повідомив, що на переговорах у Мінську предметно не обговорювалися умови припинення вогню в Україні.

"Ні, предметно говорили на цей рахунок. Ми, Росія, не можемо говорити про якісь умови припинення вогню, можливі домовленості між Києвом, Донецьком і Луганськом", - сказав Путін журналістам. 

Він зазначив, що це не справа Росії, а внутрішня справа самої України.

"Ми можемо тільки сприяти тому, щоб створити обстановку довіри в ході цього можливого і вкрай необхідного, на мій погляд, переговорного процесу. Ось ми про це говорили", - додав Путін.

До того ж В.Путін повідомив, що на переговорах сторони домовилися про взаємодію щодо надання Росією гуманітарної допомоги жителям сходу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ