Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі внаслідок ДТП постраждало двоє дівчат

На Львівщині 24 серпня внаслідок ДТП були травмовані двоє пішоходів - мешканки Самбірського району, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, за матеріалами Тетяни Охріменко, помічник начальника Самбірського МВ ГУ МВСУ.

У День Незалежності на дорозі Самбір – Мостиська, близько 22 .00 31–річний чоловік, керуючи автомобілем «Фіат Скудо», здійснив наїзд на двох пішоходів. Потерпілі дівчата віком 17 та 19 років, мешканки Самбірського району, з тілесними ушкодженнями потрапили у лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років,з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Ведеться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ