Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський локомотиворемонтний завод судиться через заправку

Управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту прокуратури Львівської області в інтересах держави в особі Міністерства інфраструктури України, яке представляє ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» подало позовну заяву до Господарського суду Львівської області про визнання недійсним договору купівлі-продажу нежитлових будівель автозаправного комплексу, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що вказаний майновий автозаправний комплекс згідно угоди про спільну діяльність між державним підприємством ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» та одним із закритих акціонерних товариств споруджений у м. Львові на земельній ділянці державного підприємства.

У той час, як рішеннями судів у задоволенні позовних вимог вказаного товариства про визнання за ним прав власності на автозаправний комплекс відмовлено повністю, його об’єкти протиправно відчужені за кількома господарськими договорами.

Зокрема, встановлено, що такі договори незаконно укладено між згаданим закритим акціонерним товариством та фізичною особою підприємцем. В подальшому цей майновий комплекс неправомірно кілька разів перепродувався за господарськими договорами. На даний час, свідоцтво про право власності оформлено одним із суб’єктів господарювання, який придбав будівлі автозаправного комплексу.

З огляду на вказані порушення, прокуратурою Львівської області у позовній заяві поставлено вимоги про визнання недійсним договору купівлі-продажу вказаних нежитлових будівель автозаправного комплексу та скасування державної реєстрації права власності.

               

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ