Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Донбасі через терористів зупинилися всі хімзаводи

В результаті бойових дій терористів і російських найманців на Донбасі зупинилися всі коксохімічні та хімічні заводи. Про це у середу на брифінгу повідомив представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Станом на сьогодні в результаті бойових дій терористів і російських найманців в зоні проведення АТО зупинені всі підприємства коксохімічної і хімічної галузі Донбасу", - сказав він.

Лисенко також зазначив, що через руйнування комунікацій бойовиками зупинилися Луганська і Дебальцевська дирекції залізничних перевезень Донецької залізниці, Ясинуватський, Іловайський залізничні вузли.

"Не працюють на відправку поїздів вокзали Донецька, Луганська, Дебальцева, Іловайська", - додав він.

За словами Лисенка, систематичний обстріл, диверсійно-підривна діяльність терористів свідчать про те, що мета бойовиків - повне знищення інфраструктури Донбасу. Російські найманці системно обстрілюють промислові підприємства, комунальні об'єкти, житлові будинки, мости, знищуючи виробничі потужності регіону.

"Саме такі дії мають на меті створення на територіях Луганської і Донецької областей картини "гуманітарної катастрофи", - наголосив Лисенко.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ