Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відоме ім'я жінки, з якої знущалася донецька мерзота

Стало відоме ім'я української патріотки, яку терористи у Донецьку прив'язали до стовпа в центрі міста, щоб проросійська мерзота могла познущатися з неї.

Про це повідомляють 62.ua  із посиланням на Фейсбук місцевої жительки.

«Жінку, яку б'ють нелюди, звуть Ірина Довгань. Вона з Ясинуватої. Бойовики зайшли в її будинок, тому, що в ньому горіло світло - у Ірини був дизель-генератор, а в усій Ясинуватій третій тиждень немає електроенергії. Зайшовши в будинок, нелюди вихопили планшет Ірини, де були відкриті українські сайти, і знайшли в будинку трохи української символіки - прапорців, стікерів і т.д. У цьому полягав «злочин» Ірини перед днрівською мерзотою», - пише користувач Sonia Fisher.

Нагадаємо, у Донецьку українську патріотку прив'язали до стовпа  в центрі міста, щоб перехожі могли познущатися над нею. Жінку загорнули в український прапор і повісили на груди табличку: «Вона вбиває наших дітей». Перехожі зупинялися, щоб  вдарити її по обличчю або кинути помідором.

Американська газета The NewYork Times опублікувала фото, на якому біля стовпа, - поряд із прив'язаною українкою - стоїть жінка. Судячи з фото, остання викрикує прокльони.

Пізніше стало відомо, що особа, яка била в Донецьку прив'язану до стовпа українську патріотку, торгує побутовою хімією на місцевому ринку і є активною прихильницею ДНР.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ