Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УДАР вимагає від керівництва області звіту про виконання цільових обласних програм

З таким закликом під час президії Львівської обласної ради до керівництва ЛОР та депутатів звернулась голова фракції УДАРу Оксана Юринець в середу, 27 серпня. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Депутат закликала на сесії, що відбудеться 9 вересня, заслухати питання щодо виконанням обласних програм та відповідальності за їхневиконання.

«Якщо нам потрібно внести певні зміни в ці програми – давайте їх вносити. Якщо ми говоримо, що повністю фінансуються лише 7 із 52 обласних цільових програм, а фінансування майже половини (20-ти) програм не розпочато взагалі – тоді нам треба провести докладну ревізію цих програм та видатків закладених в них. Можливо, деякі програми, наприклад, щодо культурно-масових заходів, вже й взагалі виконувати недоречно», - наголосила ударівка.

Оксана Юринець переконана, що невикористані кошти варто спрямувати на інші програми - підтримки війська, питання реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, фінансування програм освіти та програми ремонту доріг Львівщини, які практично не виконувались.

«Також, у нас багато запитань також і щодо забезпечення 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини, яке не профінансовано в повному обсязі з обласного бюджету. Ми повинні негайно переглянути цю програму – якщо раніше наші військові потребували відповідного забезпечення бронежилетами та касками, то тепер, завдяки старанням волонтерів, - це вже не є пріоритетним напрямком забезпечення. Відтепер, ми повинні думати, як підготувати наших солдат до осінньо-зимового періоду – забезпечити наш батальйон необхідними карематами, теплими речами тощо. Відповідні зміни ми повинні внести на найближчій сесії Львівської обласної ради», - зазначила Оксана Юринець.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ