Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові зберуться представники туризму з України та з Польщі

29 серпня о 10:30 у конференц-залі «Карелія» готелю «Леополіс» відбудеться засідання Наглядової ради проекту «Східноєвропейські перлини: створення та просування продуктів міського культурного туризму в транскордонному просторі», що фінансується з Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства». Цей захід збере представників туристичних організацій із польських та українських міст, що реалізовують проект: Львів, Люблін, Замосць, Пшеворськ, Івано-Франківськ та Коломия, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Уже понад рік ці міста успішно реалізовують проект, який дозволить розвинути туристичну інфраструктуру. Зокрема, у рамках проекту:

·у кожному місті будуть розроблені аудіотури, доступні п’ятьма мовами;

·міста збагатяться туристичними інформаційними покажчиками;

·вересні-жовтні цього року по містах проекту відбудеться спільний тур для представників преси і туроператорів;

·буде видана спільна промоційна брошура містами проекту;

·кожне місто випустить туристичний путівник.

Це уже третє засідання Наглядової ради проекту, попередні два відбулись в Івано-Франківську та Замосці. 

«Те, що ми реалізовуємо проекти у таких складних економічних умовах, свідчить, що Львів і наші міста-партнери у цьому проекті працюють на перспективу і готують бази до відновлення тих туристичних потоків, що були до трагічних подій в Україні. Розвиваючи туристичну інфраструктуру, ми інвестуємо у майбутнє, у конкурентоспроможність Львова. Також приємно, що у рамках цього проекту співпрацюємо з Івано-Франківськом та Коломиєю, новими туристичними перлинами. Ця співпраця допоможе нам усім разом досягати синергетичного ефекту, спільних вигод  і запрошувати туристів до Західної України», - зазначив координатор проекту у Львові Андрій Пундор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ