Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ПриватБанк збільшив обсяги фінансування Буського консервного заводу

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування одного з провідних переробних підприємств України - Буського консервного заводу. Як повідомили в банку, збільшення вдвічі обсягу наданої підприємству кредитної лінії дозволить збільшити обсяги випуску та експорту продукції. Про це повідомили в банку.

"Цього року ПриватБанк став одним з крпунейшіх інвесторів українського агросектора, і ми продовжуємо активно співпрацювати з нашими агрокомпаніями, - каже директор Західного іегіонального управління ПриватБанку Орест Блащук. - Підтримка таких сучасних підприємств, як Буський консервний завод, дозволить Україні зайняти гідне місце серед провідних світових агровиробників ".


ТОВ «Буський консервний завод» одне з найстаріших підприємств консервної промисловості в Західному регіоні країни, засноване в 1956 р За останні роки підприємством проведено реконструкцію консервних цехів для більш ефективної їх роботи, придбано нове обладнання і технологічна лінія. Підприємство сьогодні працює в трьох напрямках: виробництво м'ясних та рибних консервів, а також випуск концентрованого яблучного соку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ